Cuartul roz – Beneficiile pietrei iubirii in bijuterii

<<                                                   >>

Cuartul roz – Beneficiile pietrei iubirii in bijuterii
Cuartul roz, cunoscut si sub denumirea de “piatra iubirii”, are o gama variata de nuante, mergand de la roz dezchis la roz mediu. In general este taiat in forma de chabochon, pietre fatetate sau margele.Uneori cuartul roz contine o retea de incluziuni fine.Cuartul roz de cea mai buna calitate provine din Brazilia.Romanii la inceput il foloseau pentru a obtine din el sigilii si mai tarziu ofereau cuartul roz in dar, ca o dovada de iubire.

 

Cuartul roz sub forma de bijuterie poate fi un semn de dragoste si atasament, un cadou deosebit si unic pentru cineva drag. Egiptenii antici foloseau cuartul roz impotriva imbatranirii. Este o piatra cu vibratii pozitive, poate ajuta la restabilirea armoniei si increderii in relatiile personale. O piatra a iubirii neconditionate care stimuleaza empatia, iertarea, aduce liniste si confort, ajuta la scaderea stresului si este folosita pentru a vindeca boli ale plamanilor ,inimii si timusului.

 

 Cuartul roz are o energie puternica, deschide chakra inimii pentru toate formele de iubire, de la iubirea de sine, la iubirea de familie, la iubirea platonica si romantica.

Comments

comments

<<                                                   >>